fredag 12 augusti 2011

Post varje dag

Det känns som att det ligger ett paket i brevlådan till mig var varannan dag, inte för att jag klagar. Så är det väl när man har tur plus ett liiitet shoppingberoende!
I dag fick jag ett paket från 4U2 då jag vann en blogcandy hos henne! och detta var i det paketet:

Ett 100 g garnnystan ifrån Ice Yarns och ett halsband!
Garnet hade en jätte fin struktur och härliga färger, får se om jag han göra en sjal av det! Är det någon som vet något enkelt relativt snabbt virkmönster ? Jag har aldrig virkat en sjal så jag vill inte spendera massa tid med misslyckande (-.-') plus att det skulle vara bra om jag kunde kläma in det över en helg så den kanske blir klar till/i september! Något förslag?

Sedan har Pysselstund öppnat en bloggshop för någon dag sedan. Jag klickade in ganska snabbt och plockde på mig lite smått och gått. Det var oerhört snabb leverans och här kan ni se vad jag köpte:

 Nyckelringar, miniklädnypor och miniknappar:
 Jag fick en liten bonus! Det tackar vi för! Miniknappar, en orange klädnypa och en ringstomme:
Miniklädnyporna ska jag ha till scrapbooking, och knapparna är tänka till både det och till amigurumisar! Dock får vi se när jag har tid att virka ihop något. Just nu håller jag på med min massproducera till marknaden. Det går lite sakta framåt känns det, men det ska nog gå!

Nu ska jag återgå till productionen!

1 kommentar:

  1. Vad bra att sakerna kom fram i säkerhet och att du tyckte om dem! Roligt också att få se bilder på det hela. Ska bli spännande att se vad du hittar på med dem :)

    SvaraRadera