måndag 12 december 2011

Vin/Glögg Luva

Till marknaden gjorde jag några (6 st) vin/glögg luvor. Jag sålde 5 st och nu tyckte min pappa att han skulle ha 8 st att ge bort i present till bekanta. Jag har en klar så nu när min tenta är klar ska jag göra de övriga 7 st. Det måste bli en om dagen veckan ut då far min åker till Thailand nästa vecka. Jag och sambon min skulle också ha följt med men får schema i skolan ändrades så det blev tyvärr inte så :/

Så nu är det bara att sätta igång! :)

5 kommentarer:

 1. Vilken söt! En väldigt bra ide.
  //jonna d

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken fin skapelse, jättefin! :)

  SvaraRadera
 3. Läckert! en härlig idé.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 4. Min halsduk då? :(

  SvaraRadera
 5. hej.. du vann kommentars-utlottningen hos scrapptorget.. bara att maila din adress så komemr det på posten till dig.. =)

  //Roolz

  SvaraRadera