lördag 31 mars 2012

Pony cuteness!

Jag har inge pyssel att visa i dag, men jag tänkte bjuda på den här söta bilden:
I dag ska jag försöka plugga, städa och kanske få lite pyssel gjort!
Men troligen kommer jag bara ligga och sova i soffan ^^
Ska ni göra något kul i dag?

Ha de bra!

Snart min!

1 kommentar:

  1. Vilken samling du har! Hmm, undrar var mina gamla ponysar är?

    Tack för din kommentar på min blogg! I mina skallror har jag en bjällra från ett katthalsband som jag har lagt i ett halvt kinderägg (den gula plastdelen inte chokladen :) Sen har jag tejpat över öppningen... låter det krångligt :)

    Problemet med att stoppa en vanlig bjällra direkt bland stoppningen är att det inte låter någonting men en kattbjällra låter lite mer men inte tillräckligt och jag fick inte plats med hela kinderägget... Men när jag har vägarna förbi en välsorterad djuraffär ska jag köpa såna där kattleksaker som är som en liten plastboll med en bjällra i... puhh vilket lång förklaring :)

    Fin blogg du har!!

    SvaraRadera