söndag 3 februari 2013

Lila pärlarmband

I går gjorde jag fyra tuna armband utav pärlsetet som jag visade häromdagen.
Väldigt enkelt att göra men det tog lite tid eftersom jag inte har någon nål till de, så det tog lite tid att pilla med tråden!

Jag är inte så jätte förtjust i det men vanliga pärlor så jag ska nog göra ett nytt och ersätta det med.
Annars tycker jag att det ser bra ut!

Och lila sitter ju aldrig fel ;D

Hoppas att ni njuter av helgens sista dag!
Ha de bra!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag har gjort decoupage tidigare men aldrig på ljus. Jag tog det yttersta lagret på servetten och klippte den så som jag ville ha den på ljuset och sedan lade jag bakplåtspapper utanpå och värmde försiktigt med strykjärnet så servetten fastnade i stearinet. Hur enkelt som helst. Kan jag så klarar du det galant.

    Ha en bra vecka

    Kram Karin

    SvaraRadera