söndag 8 januari 2017

Akrylmålning In Space

Hejsan!
Efter att jag målade Våffel tavlan till min syster ville jag fortsätta måla lite. Så jag gjorde en till lite mindre målning.Målningen är gjord i akryfärg på en 20x20 cm uppspänd canvas. Jag använde följande färger:
Till bakgrunden:
Revees Pale Powder Blue
Revees Prussian Blue Hue
Revees Violet
Revees Pale Lemon Yellow
Revees Brilliant¨Red
L&B Titanium White

Till motivet:
Revees Brilliant Red
Revees Terracotta
Revees Raw Umber
Revees Sand
Revees Pale Lemon Yellow
Revees Burnt Sienna
Revees Naples Yellow
 L&B Titanium White

Det känns kanske som lite onödigt många färger, men själva skallen har ganska många färgskiftningar som tyvärr inte syn på bilderna.Hela målningen tog 2 timmar och 50 minuter, här är en liten steg för steg video med bilder tagna med 30 minuters intervaller:

Tack för besöket!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar