onsdag 4 januari 2017

Årsresume 2016

Hallå!
I dag ville jag visa några av mina favoriter från 2016. Det var ett lite segt år för pyssel så vissa månader saknar då jag inte pysslade något, men jag ville ändå kolla igenom det jag har gjort för att känna mig nöjd med det jag faktiskt har gjort.
Klicka på bilderna för att komma till inläggen!

Februari
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/02/scrapbook-layout-you-me-now-forever.html
I början av året gjorde jag en hel del sidor till mitt bröllops album. Jag har endast ett fåtal sidor kvar tills det är helt klart!

Mars
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/03/jace-mind-sculptor-wip-painting.html
I mars påbörjade ja en målning. De är inte riktigt klar, förhoppningsvis får jag intresse nog för att göra klart den i år.

April
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/04/october-hip-kit-2015-into-woods.html
Den blev självklart lite fler sidor till mitt scrapbook album. Dom här bilderna tagna när jag var och plockade svamp passade jätte bra till alla djur dekorationer som jag hade över från ett Hip Kit.

Juli
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/07/hexagon-quilt.html
Ännu ett påbörjat projekt! Jag började handsy ett litet hexagon täcke i lila och rosa. Nu är jag klart med alla hexagoner så jag måste bara fixa kanten och sen baksidan.

Augusti
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/08/50-ars-kort.html
I augusti fyllde både min mamma och pappa år så jag fixade ihop lite födelsedags kort. Det blev ett ganska annorlunda kort från dom jag brukade göra förut men jag blev ändå nöjd.

September
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/09/project-life-augusti.html
Under hela året var jag någorlunda i fas med mitt Projekt Life/ Scrapbook album. Den här sidan med foton från Augusti gjorde jag relativt tidigt i September.

Oktober
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/10/julpyssel.html
Julpysslet påbörjades tidigt med att jag pysslade ihop lite Panduro exempel till jobbet. Då det inte är ofta jag pysslar med färdiga satser var det en kul grej att prova på.

November
http://beccapysslar.blogspot.se/2016_11_01_archive.html
Jag hann med en hel del julkort under hösten och början på vintern. Jag handlade en hel del nya dekorationer och papper på Syfestivalen så det blev en hel hög med olika kort.

December
http://beccapysslar.blogspot.se/2016/12/att-lara-sig-mala-med-akvarell-del-1.html
I början av december bestämde jag mig för att lära mig måla med akvarell. Det blev ett roligt projekt som jag höll på med större delen av månaden.

Och det var mitt pyssel år! Förhoppningsvis får jag lite mer gjort i år, men det återstår att se.

Tack för besöket och hoppas att ni får en trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar