onsdag 15 februari 2017

Att lära sig måla med Akvarell - Del 5

Hejsan!
Här är dom sista övningsbilderna från min akvarell övning. I den här uppdateringen har jag med åtta bilder, lite fler än vanligt med då det är den sista uppdateringen innehåller det bilder där jag mest provade dom verktyg och tekniker som jag redan hade lärt mig.Om du vill titta in på dom tidigare inläggen kan du göra det här:
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Dag 13: Bild 23
Här arbetade jag monokromt och försökte att bygga lager. 

Dag 13: Bild 24
 Jag gillade verkligen arkitektur bilderna som jag målade och var tvungen att göra en till!

Dag 15: Bild 25
 Det här blev en vidare övning från den förra bakelsen som jag målade samt en övning inför akrylmålningen som jag gjorde veckan efter. 

Dag 16: Bild 26
Jag kunde inte avsluta den här övningen utan att göra något lite mer i min stil: Star Craft fan art! 

Dag 17: Bild 27

Dag 18: Bild 28

Dag 23: Bild 29

Dag 23: Bild 30

Det var ett väldigt givande projekt som jag slängde mig in i. Jag tror verkligen hårt på att man kan lära sig allt man vill, men att det krävs att man är dedikerad och är villig att lägga ner tid på det. Jag ska inte påstå att jag kommer bli någon akvarell mästare, jag föredrar att arbeta med akryl, men det har ändå varit hjälpsamt och inspirerande. 

Här är en sammanfattande video med alla bilder som jag gjorde under projektets gång!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar