torsdag 17 augusti 2017

Dagis Album - Lay Out del 3

Go' kväll!
I dag har jag lite fler sidor i mitt album att visa. När jag gjorde dom här sidorna ville jag prova lite olika "nya" dekorations stilar.När jag gjorde den här sidan hade jag fått i hop en del små scrap papper bitar så jag använde en cirkel punch. Jag limmande fast cirklarna och ritade en svart kant runt.
Jag har hur mycket knappar som helst i mina gömmor så jag kände att jag kunde använda en hel del utan problem!
Till den här lay outen valde jag att använda fyra stycken 15x15 mönster papper för att göra en bakgrund. Jag fick även, äntligen, använda enhörnings dekorationen!

Den sista lay outen är väldigt enkel. Jag ville använda lite större mönsterpappers bitar och dekorera sparsamt.
Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar