fredag 22 september 2017

Art Journal sida 13

Hejsan!
För någon dag sen gjorde jag en snabb sida i min Art Journal. Jag ville använda upp lite klistermärken som jag hade liggande och det slutade med den här kladdiga sidan! Allt som allt tog det ungefär 20 minuter, så här slösade vi ingen tid!


Jag använde mig av:
- Pebeo Modeling Paste
- Liquitex Clear Gesso
- Panduro Akryl Färg i Tatanium White
- Panduro Quick Glue
- Heidi Swap Color Shine ifärgerna Ocean, Pink och Seafoam
- Dylisions Ink Spray i Lemon zest
- Uni Posca pen i White
- Panduro Acrylic Marker i färgerna Turquoise Blue, Medium Yellow Hue och Primary Magenta
- Distress Ink i Dreied Marigold
- Distress Oxide i färgerna Cracked Pistachio, Worn Lipstick och Broken China
- Stenciler från Panduro och Tim Holtz


Jag tog lite bilder under tiden, tyvärr var det ganska sent så bilderna blev inge vidare. Men här är ett litet klipp i alla fall!


Här är mina klistermärken som jag ville använda upp. Jag använde ett par från ett annat set också, men där hade jag över hälften kvar så det kändes inte nödvändigt att försöka använda upp dom också.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar