tisdag 19 september 2017

Dagis Album - Sista sidorna

Hej!
Det blev lite dött här när jag började skolan igen, men nu är jag tillbaka med dom sista sidorna i mitt dagis album. Jag hade en lay out, två project life sidor och ett par extra sidor kvar att via så jag bakade ihop allt i ett inlägg.


Till den här LO'en valde jag en hel stora dekorationer och jag satt fotot nere i ena hörnet, något som jag inte burkar göra. Jag ville främst använda upp lite dekorationer som jag trodde att jag skulle ha svårt att använda annars, blev jag tror resultatet blev bra i alla fall.
 Dom två sista Project Life sidorna blev två små sidor. Dom år snabbt att sätta ihop och det är ganska roligt att blanda olika platsfickor.

Mina tre sista extra sidor!
I en plastficka la jag i alla extra teckningar som jag inte använde upp i resten av albumet. I den andra la jag i ett litet brev mina fröknar skrev till min "klass" när vi slutade. Brevet har en liten beskrivning av varje barn och ni kan läsa beskrivningen som dom skrev om/till mig nedan. I samma plastficka satt jag även vårt slutfoto som togs sista dagen på dagis. Vi fick en liten tavla som vi alla håller upp.
Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar