måndag 30 oktober 2017

April 2017 Lay Out #2

Hejsan!
Innan jag åker iväg till skolan ville jag visa min andra lay out for april månad. Jag hade fått ihop en liten hög med små bitar av mönsterpapper som jag ville använde upp så jag gjorde en liten bakgrund på ett vitt papper. Det finns så många bra sätt att använda upp dom sista små bitarna, vilket är toppen för då slipper man slösa!


Fotot är en bild på tre av våra marsvin, från den tiden när vi bara hade tre! När man inte har mycket annat att a bilder på så är det toppen att fylla upp med lite husdjursbilder.På bilden nedan ser ni alla härliga papper som jag använt! Kiten som jag använde till den här sidan hade verkligen en massa fina papper och dekorationer vilket gör det super enkelt att jobba med.


Nu ska jag iväg till skolan för att skriva på min avslutade uppgift på den här delkursen. Det har varit en ganska intensiv period men förhoppningsvis lugnar det ner sig lite nu. På onsdag börjar jag på mit projekt arbete som jag kommer jobba med till mitten av januari. Det ska bli spännande att se hur det går!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar