tisdag 10 oktober 2017

April 2017 Project Life

God morgon!
Jag kan äntligen börja visa mina "vanliga" album sidor igen. Det blev en lite paus när jag gick igen mitt dagis album som jag jobbade på, så dom här sidorna gjorde jag för ett bra tag sen.


Som vanligt är sidorna gjorda med kit från Hip Kit Club, vilket gör det super enkelt att få ihop matchande sidor. För april blev det två stycken project life sidor sen gjorde jag även två stycken lay outs som jag tänkte visa en annan dag.Älskar det här månadskortet! Jag använde verkligen dom där rosa blommorna till allt, och det blev så bra. Inte nog med att dom är fina för sig men eftersom jag använde dom över så många sidor knyter det ihop albumet väldigt fint.Mellan skola, jobb och volontär arbete så har jag haft lite svårt att både hinna med att pyssla och sen faktiskt dela med mig av mitt pyssel. Förhoppningsvis kan jag komma in i det igen! Efter helgens Scrapträff är jag otroligt sugen att testa alla nya saker jag köpte så förhoppningsvis blir det en liten uppdatering med det om en inte allt för avlägsen tid.

Tack för besöket och ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar