tisdag 24 oktober 2017

Art Journal sida 14

Hejsan!
Jag jobbar fortfarande men mina sista sidorn i min Art Journal. Den här gången blev det ett blått uppslag med en massa färg och lite små stickers.
Jag är lite inne i cirklar just nu så jag använde lite olika gelatos och pennor för att få frma lite olika nyanser av cirklar. Det blev många lager med olika färg medium men eftersom det går i samma färgtoner så var det lätt att matcha ihop för ett enhetligt resultat.Jag jobbar fortfarande på mina vikr projekt vilket tar upp all min pyssel tid. Dock börjar jag tröttna lite på det så jag kanske tar en paus ett par dagar för att jobba på något annat.
Utöver pysslandet så har det varit en hel del annat att göra och det kommer nog fortsätta att vara lite stressat ett tag till, så vi får se hur mycket pyssel jag har tid med!

Tack för besöket och ha en trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar