lördag 28 oktober 2017

Syfestivalen Hösten 2017

Hejsan!
I går var jag på Syfestivalen och hittade massa inspiration. Självklart fick jag mied mig massor med roligt material hem, roligt för min men mindre roligt för min plånbok. Jag tog en hel del bilder under dagen så om du är sugen på att åka eller bara undrar hur det var så jag du se här:Jag trodde inte att jag skulle hitta så mycket som jag gjorde eftersom jag fick med mig så lite förra året, men som det går att se nedan så var det inte ett problem i år! Jag försökte hitta lite blandade saker, både sånt som ag har gjort förut och sen lite nytt! Jag köpte ett sett med virkgarnet. Oftas virkar jag i Svarta Fårets Tilda garn men det här är 100% bomull så det verkade spännande att testa. Sen köpte jag lite olika tillbehör till baby leksaker och lite svarta säkerhets ögon.

Från Engströms:
 Självklart blev det lite scrapbook maerial! Inte jätte mycket men lite blandat med dekorationer, plast fickor och formar till mixed media dekorationer.

 Jag har inte gjort så mycket smycken på den senaste tiden så det blev inte mycket sånt inhandlat. Det ändå jag köpte var lite berlocker, vilket jag mest tänkte ha till kort i alla fall.

 Äntligen köpte jag en förvaringslåda till mina broderigarner. Broderi är inget jag syslar sådär jätte mycket med, men jag gör lite då och då och man samlar lätt på sig en hel del garn så det kan vara bra med en smart förvaring.

Nåltovning:
 Jag fick ett nåltovningsset av mina mormor för flera år sen, men efter ett par flyttar försvann det. Jag har varit sugen på att börja igen så jag passade på att köpa det jag behövde för att göra lite tomtar.

 Jag köpte ett "nytan" med triko remsor som jag tänkte göra en liten korg av, det är inget som jag har gjort tidigare så det ska bli kul att testa!

Från Weda Textil:
Weda Textil ligger precis brevid mitt jobb men dom har alltid så otroligt bra priser på mässan så jag handlade en del i alla fall. Jag köpte 20 små nystan med 100% bomulls barn, lite andra garn, broderi garn och ett litet korsstyngset. Jag har kommit igång med mitt virkande igen och jag skulle vilja komma igång med att göra lite korsstyngs brodei också!

Det var allt för den här gången! Om du vill se lite bilder från tidigare års mässor klicka gärna här:


Tack för mig och ha en bra dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar