söndag 19 november 2017

Blått Babykort i 15x14 storlek

Hejsan!
Här är mitt sista kort som jag gjorde på Stockholm Scrapbookmässa & Träff. Jag använde samma mönsterpapper set som jag använde till det rosa babykortet men valde då såklart papper med blåa detaljer och sedan matchade jag med blåa dekorationer.


Dom små knapparna ( på bilden nedan), napp dekorationerna, halvpärlorna och tårtpappret kommer från Panduro. Det fina blå bandet köpte jag tillsammans med mönsterpappret på plats i Kias butik.
Dom här korten blir super enkla att göra när papperna redan matchar och när det även kommer lite cut-a-part ark med så blir det bara ännu bättre.

Jag har faktiskt inte gjort ett ända kort sen jag kom hem från mässan. Jag slängde mig in i lite Mixed Media vilket resulterade i att min skrivbord är helt överfullt så jag måste städa det innan jag kan börja på något nytt där. Sen tog jag upp min virkning igen, exempelvis virkade jag en enkel tubhalsduk och en babyfilt, och efter det fastnade jag i nåltovning där jag gjorde lite tomtar och små ugglor. Jag skulle vilja hinna städa undan innan jag åker till Thailand om två veckor så jag kan göra lite julkort i år. Vi får se hur det blir!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar