torsdag 9 november 2017

Gratulationskort med Dinosaurietema

Hejsan!
Jag fick en beställning på ett kort med dinosaurietema till en sexårig födelsedagskille. Jag hade fortfarande kvar lite papper och dekorationer från Crate Paper Cool Kid collection så jag använde mig utav det som utgångspunkt för kortet.Jag använde två olika mönsterpapper och svart cardstock som bas. Jag använde samma svarta cardstock samt ett i blått för att stansa ut två "Grattis" med en die. Jag staplade dom både på varandra för att ge ett intryck av en blå skugga. Dom vita bokstavs stickersen kommer från Panduro.


Det blev ganska sparsamt dekorerat med två chip bouard dekroationer från Cool Kid, lite wood veneers formade som stjärnor och lite halvpärlor till hörnen på korten.I dag har jag en hemma dag så jag ska försöka hinna med lite skolarbete, städa lite och fota lite till bloggen. Vi får se hur det går!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar