söndag 5 november 2017

Maj 2017 Project Life Page #1

Hejsan!
Det blev väldigt mycket pastellfärger på den här sidan, vilket aldrig är fel. Jag använde som vanligt mitt Hip Kit men försökte blanda in lite andra dekorationer. Jag använde bland annat lite Majblommor månaden i ära.Jag ville verkligen använda den lilla björnen som kom med ett stickers pack, men jag hade inte riktigt något som den passade till. Jag bestämde mig för att sätta den på titelkortet, så fick den ändå vara med även om den inte passar till nåt specifikt!Det blev ganska många project life sidor för majmånad. För mig blir det alltid så när det börjar bli vår och sommar då det är roligare att fota då. Det plus att jag var på Stockholm Hobby & Craft Event 2017 och tog massa bilder!

Tack för besöket och ha en bra dag!

2 kommentarer: