tisdag 14 november 2017

Maj 2017 Project Life Page #2

Hejsan!
Det är dags för sida två för maj. Jag använde samma kit som till första sidan vilket gör att varje sido övergång blir väldigt fin och allt passar bra tillsammans.


Det blev två stora och väl dekorerade filer cards på den här sidan. Jag hade en fin die cut med en cykel som jag ville använde sen hade jag även min stora Majblomma kvar, så jag utformade båda korten efter dom två dekorationerna.


Jag hade inte tilltäckligt med små foton till den här sidan så jag tog ett stort 10x15 foto och delade på det. Super enkelt och ett bra tips om an har fler 10x15 kort än 10x7,5.


Just nu är det mest nåltovning som gäller här hemma. Dels för att det är nyhetens behag men även för att det är kaos i mitt pysselrum. Det har blivit en hel del pyssel shoppning dom senaste månaderna och jag har lite problem med att hitta plats till allt. Jag måste ta tag i det någon dag men då jag har fullt upp med allt annat är det svårt att hitta tid och för att vara ärlig så pysslar jag hellre än att städa.

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar