torsdag 30 november 2017

Maj 2017 Project Life Page #3 & #4

Hejsan!
Jag är fortfarande kvar i att visa upp mina scrapbook sidor för maj men jag jobbar mig framåt i alla fall! I maj vad jag på Stockholm Hobby & Craft Event för första gången och dom flesta fotona på sidorna nedan är därifrån.


Sidan nedan är egentligen en 30x15 sida med tre 10x15 fickor på fram och baksidan. Vänstra sidan har foton från när min farmor fyllde år och vi var ute och firade henne. På den tomma mönsterpappers kortet högst upp ska jag ha ett foto, men tyvärr blev fotot som jag skrev ut inte bra och sen hade jag slut på fotopapper, så jag får sätta in det i efterhand. 


Den högra delen har då bilder från mässan, specifikt bilder från några av dom butiker som närvarade. Mönsterpappret på den mittersta bilden gjorde jag på en intro kurs för dom då nya Distress Oxides, så det var roligt att jag fick lite användning av det!


Sidan nedan har ännu fler foton från eventet. Bland annat lite selphies, bilder på allt jag tog med mig till mässan samt allt som jag gjorde på mässan, kolla mitt inlägg om mässan om du är nyfiken!
Bloggen har stått lite tom dom två senaste veckorna. Tyvärr har jag haft en hel del att göra och sen blev jag sjuk i helgen och var helt utslagen större delen av den här veckan. Det har blivit lite små pysslande hemma så det har inte blivit helt stopp där i alla fall!

Tack för besöket!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar