tisdag 7 november 2017

Mixed Media MDF Ord

Hejsan!
Vi har jätte fina odekorerade ord dekorationer i MDF på mitt jobbs Panduro hörna. Dom är super enkla att dekorera efter ens egna stil och tycke.


Det första jag gjorde var att ge framsidan lite struktur med silkespapper och tråd som jag fäste med Mod Podge. Efter det målade jag allt i min nya Dylusions Acrylic Paint i färgen Rose Quartz. När det hade torkat torr borstade jag på Panduros egna Acrylfärg i Tatanium White.


Jag limmade på lite pappersblommor i två olika rosa nyanser, en klart rosa och en som drar lite mer åt persika hållet. Jag färgade toppen på alla blommor med lite Hedie Swap Colour Shine och toppade det med lite Stickles i Frosted Lace.


Jag limmade på lite vita/off white halvpärlor från Panduro i två olika storlekar. Till sist tog jag två Colour Shine och skvätte lite över hela ordet.Det tog lite tid eftersom allt var tvunget att torka mellan dom olika lagren av färg, men det var hur enkelt som helst och det blir en fin dekoration i slutet.

För tillfället känner jag att jag måste komma i kapp lite med mitt pysslande. Jag har gjort lite fler nåltovade tomtar, både i kon modellen och sen en annan, som jag måste fota så att jag kan visa upp dom innan dom åker till sitt nya hem. 
Jag har två virkprojekt där jag måste fästa trådarna sen är det klart. Jag har ett annat virkprojekt som nästan är klart och ett som är halvfärdigt som jag måste jobba lite mer på.
Jag måste antingen beställa mer bläck till min fotoskrivare så att jag kan skriva ut mer foton till mitt fotoalbum eller så måste jag beställa fotona, dock skulle det vara bra om jag gjorde både ock så jag snabbt kan jobba vidare.
Jag köpte lite cellofan kuvert i dag så jag ska packa in alla mina julkort och se om jag ska ta och sälja dom, och på tal om julkort så skulle jag vilja göra lite fler.

Som ni ser har jag stora pyssel planer! Dock så jobbar jag tre dagar den här veckan och utöver de måste jag komma igång med mitt projektarbete till skolan! Fullt upp som vanligt.

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar