fredag 3 november 2017

Nåltovade Kon Tomtar

Hej!
Då var årets första julpyssel avklarat. Det brukar alltid bli några tomtar gjorda innan jul och eftersom jag ville prova på nåltovning var det ett perfekt tillfälle att göra lite tomtar.


Dom här tomtarna gjorde jag till jobbet så allt material kommer från Panduro. Jag använde en styrolitkon som bas och sen tovade jag ovan på det. Jag kunde ha arbetat mer på dom om jag inte ville ha en "fluffig" yta/look, men jag tyckte att dom blev bra så här. Det är ett väldigt enkelt och snabbt projekt om man vill prova på.Jag gjorde en tomte med brun kropp och röd hatt, och sen en annan med grå kropp och vit hatt. På den grå/via gjorde jag så att hatten började lit längre ner på konen så han ser lite tjockare ut.Jag ska testa lite mer och se om jag kan lära mig hur man arbetar med nåltovningen. Så ni kanske får se lite andra projekt i framtiden!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar