söndag 12 november 2017

Nåltovade Ugglor

Hejsan!
Nåltovningen är i fullgång här hemma. Jag hittade en toturial på Youtube om hur man kan göra enkla ugglor så nu har jag gjort en hel hög.Dom första två som jag gjorde använde jag lite färgglad ull till för att liva upp det lite.


All ull som jag använde kommer från Panduro. Jag gillar deras ull, den är väldigt lätt att arbeta med och blanda, dock har dom inte jätte många färger vilket är synd.Ja, som sagt har det varit nåltovning hela kvällarna här. Jag kände att jag ville ha lite fler färger så jag köpte nästan allt jag kunde hitta. Förhoppningsvis kommer det till användning!


Tack för besöket!

2 kommentarer:

 1. Men ååh så söta!!
  Nu minns jag att jag ju har testat nåltovning, minns att det var kul men inte hur man gjorde ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Det är väldigt kul och jag tror säkert att du skulle komma igång ganska snabbt om du testar. ;)

   Radera