onsdag 1 november 2017

Rosa baby kort i 15x15 cm storlek

God morgon!
Jag har fortfarande ett par kort kvar att visa som jag gjorde under Scrapträffan förra månaden. Jag köpte ett 15x15 cm mönsterark block och ett par 30x30 cm clipart ark i från ett set med baby tema. Att köpa matchande papper och dekorationer gör kort processen så enkel.


Till det här kortet valde jag ut ett beige papper som min bas och sen klippte jag ut några bilder från clipart arten. Jag monterade alla bitar på ett rosa mönsterpapper vilket knyter ihop allt väldigt fint. 


Jag monterade en bit vit spets ovan på ett rosa band och använde även et litet tårtpapper under bilderna.


Jag hade med mig lite dekorationer hemifrån som jag har köpt på Panduro. Jag använde den lilla nappflaskan och gunghästen samt en liten rosa rosett som jag köpte på plats. Självklart blev det även lite halvpärlor lite varstans!


Eftersom jag tidigare mest har gjort vanliga gratulationskort och julkort är det roligt med ett lite annat tema, plus att det finns så mycket fina papper och dekorationer med babytema!

I går lämnade jag in min hemskrivning till min förra delkurs, så i dag börjar mitt projektarbete. Jag är otroligt oförberedd och vet inte riktigt hur det kommer att gå. Som tur är har vi lång tid på oss så förhoppningsvis kommer jag in i det ganska snart.

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar