söndag 31 december 2017

Årsresume 2017

Hejsan!
Då var det dags igen, sista dagen på året! 2017 blev ett pyssel fyllt år och jag måste säga att det har blivit en hel del blandat pyssel.
Utöver pysslandet så fyllde Bloggen 6 år  och med tiden har det blivit över 1000 inlägg. Jag var på Stockholm Hobby & Craft för första gången och spenderade en hel helg åt att pyssla och shoppa nya roliga pyssel saker. Jag var även på Stockholm Scrapmässa och Träff där jag gjorde samma sak. Höstens Syfestival var en hit och jag kom hem med en massa roliga saker både till det gamla vanliga pysslandet och lite nya saker att prova på.Det har varit super kul att titta igenom årets inlägg för att hitta mina favoriter. Nedan har jag ett inlägg från varje månad med min favorit!

Januari

I början av året blev det en hel del målande för min del. Bland annat målade jag den här Akrylmålning "In Space" på en 20x20 canvas och det tog nästan 3 timmar.

Februari

Det blev som vanligt en hel del kort under året, bland annat det här Kortet med födelsedagstema.   

Mars

Under året har min Art journal nästan nått sitt slut, men en favorit sida som jag gjorde var den här: Art Journal sida 6 . Jag fick använde en jätte fin washi tape och prova en nya färg mix, blått och brunt, som blev en favorit. 

April

Även om det inte var något jätte projekt blev det en liten Pokemon korsstygn tavla. Jag var väldigt hypas på pokemon i våras och det blev både en Pokemon målning och några virkade Pokebollar, men den här var favoriten!

Maj

Jag fastnade verkligen för Mixed Media under året och jag har gjort en rad olika saker. Den här Mixed Media Box var en av dom första lite mer väl dekorerade sakerna som jag gjorde. 

Juni
I slutet av vår terminen sa min partner hej då till sina treor för att till hösten få en nya klass. Jag hjälpte till att fixa en hej då present till alla elever i form av små Presentpåsar med egengjorda rosetter med deras namn på. 

Juli
Det blev inte jätte många smycke saker i går men några blev i alla fall gjoda, bland annat det här Armband med träpärlor. Jag blev helt kär i träpärlor och köpte på mig en hel hög!

Augusti
Jag gjorde några beställningkort under året bland annat det här Kortet till en blivande fyraårig. Jag älskar dinosaurien och det blåa med det svarta.  

September
I september började jag skolan igen efter sommaren och det blev väldigt lungt i bloggen. Men några saker visade jag, till exempel den här Lay Outen. Under året gjort jag om ett album som mina fröknar från dagis hade gjort till mig och den här sidan var en av dom sista som jag fixade. 

Oktober
Jag hann även virka lite och den här Virkad tubhalsduk blev lite av en hit. Efter det har jag haft ett par fler virkprojekt i gång!

November
Nåltovning blev nytt för i år och hittills älskar jag det! Jag gjorde dessa Nåltovade Kon tomtar som var enkla att börja med och roliga att göra. 

December
Bland det sista pysslet för i år fanns den här Bläckteckning som jag gjorde till min pappa. 2017 var året jag kom igång med teckning och målning igen, och jag hoppas att jag tar med mig det till nästa år. 

Om ni är sugna på att se lite fler års överblickar så har jag några från tidigare år här:Tack till alla som har besökt min blogg det här året, hoppas att vi ses nästa år!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar