måndag 25 december 2017

Bläckteckning av Havsanemon

Hejsan!
I år blev det ett par hemmagjorda julklappar bland annat den här teckningen som jag gjorde till min pappa. Teckningen är gjord med UniPen Pennor i lite olika storlekar och sedan la jag en wash men en ljusgrå Copic marker penna.


Teckningen är lite löst baserad på ett foto som min pappa tog när han var på Koh Tao och dök tidigare i år. 


Jag hade planerat att börja med teckningen tidigare men jag kom inte igång förens jag kom hem från jobbet den 23. Totalt tog det nästan 3 timmar oeffktiv tid med lite youtube tittande. 

Work in progress:Revet ritade jag med ett fåtal streck och sedan dottade jag i all skuggning och textur. Anemonerna fick först en outline och sedan "skuggades" allt med smala streck.Jag körde samma stil som Penséerna som jag ritade i början av året för min pappa sa att han gillade den teckningen.Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar