onsdag 27 december 2017

Maj 2017 Lay out #2-3

Hejsan!
När jag gjorde mina Maj sidor till mitt album hade jag köpt lite nya plastfickor i andra storlekar. Lay out'sen nedan gjorde jag i lite mindre storlek än mina vanliga 30x30cm sidor.


Fotona på Lay Outen under tog jag när jag var och fikade med min lillebror. Jag testade mina då nya Distres Oxide's på bakgrunden så det blev en härlig mix med färger. Eftersom det hade så mycket i bakgrunden ritade jag en tunn ram runt hela Lay puten för att knyta ihop det hela.


Lay outen blev ganska simpel på grund av bakgrunds pappret. Jag hade lite svårt att jobba med mönsterpapper som bakgrund då det kan bli ganska överväldigande. Jag valde att ha en tjock vit kant runt mina foton för att balansera upp det lite och så att fotona inte försvann.

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar