onsdag 13 december 2017

Maj 2017 Lay Out #1

Hejsan!
I maj blev det inte bara massa Project Life sidor (Vilka du hittar Här, Här och Här) utan även en hel del lay outs, hela fem stycken plus en som jag fortfarande inte har gjort.


Jag använde mig utan ett enkelt mönsterpapper som skiftar i mintgrönt och vitt som grund. Jag färgade det med lite mist och klippte ut en bit från ett annat mönsterpapper för att göra boarden som går över mitten.Jag använde mig av mitt Hip Kitt och lite andra saker som jag köpte på pysselträffen som jag var på i maj, så det fanns väldigt många blom die cuts att använda vilket jag älskar!


2017 börjar dra mot sitt slut och jag har inte börjar scrappa höstens bilder än, men som tur så går dom ingenstans!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar