tisdag 19 december 2017

Mixed Media Notebook Cover

Hejsan!
Det var ett tag sen jag visade något mixed media så här kommer framsidan på en notebook/album som jag piffade upp lite!

Jag använde en hel del av dekorationerna som jag gjorde i papperslera med mina former som jag köpte på Stockholmsträffen. Jag använde även lite olika metalldekorationer, pappersblommor samt olika pärlor, stenar och kulor.


Överlag tycker jag det blev bra! Jag är inte såld på hörnen som jag använde så dom blev för tjocka och de ser lite konstigt ut.

Det var ett tag sen jag gjorde den här framsidan, och nu blir jag sugen på att kladda med lite mixed media! Förhoppningsvis får jag lite tid över i mellandagarna, men jag har fortfarande en del plugg kvar och jag ska jobba lite så vi får se!
Jag kom hem till Sverige i går och i morgon drar livet i gång på allvar igen. Det är lite blandade känslor, om jag ska vara ärlig så saknar jag redan värmen och de långa soliga dagarna!


Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar