fredag 15 december 2017

Virkad korg i Zpagetti garn

Hejsan!
Vi hade det här härliga turkosa zpagetti garnet på jobbet och jag var bara tvungen att testa det. Jag virkade snabbt ihop en korg med en vikt kant.

Korgen är enkelt gjord med fastmaskor i cirklar. När botten var tillräckligt stor virkade jag ett varv med fastmaskor i inre maskbågen  för att få till kanten. Efter det fortsatte jag att virka varv med fastmaskor tills att garnet tog slut.


Jag virkade med en virknål i storlek 9. Storleken på slutresultatet kan variera beroende på vilket tjocklek det är på garnet, vilketn nål du använder och hur hårt du virkarPå Slöjd Detaljer hade dom mini nystan med Zpagetti garn så jag tänkte försöka virka lite små korgar också. Vi får se hur det går!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar