torsdag 4 januari 2018

Art Journal sida 15

Hejsan!
Det var ett tag sen jag visade min senaste Art Journal så nu är det dags igen! Den här sidan gjorde jag för några dagar sen och jag ville använda upp lite av dekorationerna och mönsterpappers bitar som jag har i mitt Hip Kit som jag jobbat med. Sidans tema går i gult och rosa med lite turkosa detaljer.

Bakgrunden är gjord med lite olika Distress Inx/Oxides. Ovan på det använde jag Dylusions paint tillsammans med en ros stencil från Tim Holtz. Sen klistrade jag bara på mina dekorationer, använde lite stickles till hörnen på sidan och en guldig penna för att göra en ram på alla mönsterpapper.Om man räknar bort torktiden så var den en väldigt snabb sida att göra. Det är lite scrapbook inspirerat eftersom jag använde mina scarp papper och dekorationer, så det är lite annorlunda från mina andra Art Journal sidor. Men det är bra med lite variation!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar