tisdag 2 januari 2018

Babykort i Beiget med gröna detaljer

Hejsan!
När jag var på Scrapträffen i höstas började jag på ett babykort som jag aldrig gjorde klart. Jag hade valt vilka papper jag skulle ha och grovt klippt ut pappersdekorationerna som jag ville ha, mer än så vad det inte. Jag hittade kortet i ett kuvert häromdan när jag städade mitt rum och bestämde mig för att göra klart det!


Jag klippte ut dekorationerna för en fin kant och kapade mönstepapprerna till rätt storlek innan jag valde de övriga dekorationerna. Jag använde en fin spets med rosor, lite olika vita/cream färgade blommor, en nalle knapp, en vit rosett, en berlock och lite halvpärlor.


Det blev en hel hög med blommor på det här kortet, totalt 22 stycken, men jag älskar hur resultatet blir så varför inte!Det är verkligen skönt att bli klar med halvfärdiga pyssel projekt! Jag har bestämt mig för att försöka göra klart alla mina projekt som ligger och släpar och efter att jag hade gjort det här kortet hade jag nio andra på började pyssel som låg och väntade. Förhoppningsvis hinner jag boka av några fler innan januari är över!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar