måndag 15 januari 2018

Juli 2017 Project Life Page #1

Hejsan!
Ny vecka och nytt pyssel! Jag börjar närma mig dom sista scrapbook sidorna som jag har gjort färdigt men jag har äntligen beställt mina foton så jag hoppas på att komma igång med scrappandet snart.Den här sidan känns ganska simpel i jämförelse med dom två senaste. Jag tror att det är för att fotona inte gick i en massa olika färger och att jag satsade stort på rosa.


Titelkortet är en av mina favoriter för 2017. Enkelt och sött med bra matchande färger.Mina nya kurs börjar i dag så jag har en hel del att stå i. Även om uppsats skrivandet i överlag var ganska lugnt så var dom två sista veckorna ganska överväldigande. Vi får inte veta hur det gick förens en vecka, nu är det bara att vänta!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar