fredag 19 januari 2018

Mixed Media Skylt - Love Life

Hejsan!
Jag har scrapbookat hela veckan så igår ville jag ha lite omväxling. Jag kladdade ihop en lite chipboard skylt ala Mixed Media style.


Det var ett väldigt enkelt projekt. Jag började med att måla basen med vit akrylfärg. Sen använde jag Gel Medium för att fäste tråd, rosor i papperslera, lite metaldekorationer, glaspärlor i två olika storlekar, foam bokstäver och en hg blandade pappersblommor. Jag limade även fast en lite spets bit vid toppen.
Efter det stänkte jag tre olika rosa Heidi Swapp Color Shine över allt och när det hade torkat torr borstade jag på lite vit akryl färg över topparna på allt. Avslutningsvis hade jag på lite Stickles i "färgen" Diamond.Nu återstår det att se vad nästa projekt blir. Jag skulle vilja göra lite fler nåltovade ugglor men tyvärr har jag slut på tjokt garn till basen. Men vi får se!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar