onsdag 31 januari 2018

Rosa Mixed Media Anteckningblock

Hejsan!
Somt tidigare nämnt har jag försökt komma igång med pysslandet igen, och eftersom jag redan hade mina mixed media saker framme från mitt förra projekt så kändes det enklast att köra på samma spår. Det blev därför en upppiffad sida på ett anteckningsblock med en massa härliga rosa och lila färger, toppat med lite olika glitter.


Jag började som vanligt med att grundmåla ytan, den här gången i rosa, och sedan började jag klistra på alla dekroationer innan jag gick in med en massa olika färg medium i rosa och lila.
Det blev ett par lager innan jag torrborstade på lite vit färg och avslutade med att limma fast lite halvpärlor och glitter.
Det guldiga glittret blev lite för mycket till en början så jag fick in med både vit och rosa färg över för att tona ned det lite och jag tycker att det blev bra tillslut.


Jag använde både vanliga pappers blommor och blommor (och lite andra former) i papperslera gjutna i former. Jag använde även glaspärlor i två olika storlekar, lite metaldekorationer, två rosetter och berlocker samt en trä dekoration formad som en nyckel. Jag fäste allt med Gel Medium och lätt det torka innan jag gick över med färgen.
Den här blev faktiskt ganska tids krävande. Jag fick inte riktigt till det som jag ville, jag satt och trixade med dekrationerna ett bra tag och gick över med färgerna ett antal gånger innan det såg okej ut. Jag tycker slut resultatet blev helt okej och sam alltid är det kul att sitta och kladda med färgen.

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar