tisdag 13 februari 2018

A5 kort med Kryssnings tema

Hejsan!
Jag fick ett beställnings kort med kryssningstema. Jag hade inte några diea eller stämplas som passade så jag klippte ihop en båt med lite olika färgade pappers bitar. Iden är inte min egen utan jag har sett lite bilder som jag googlade fram. Kortet är i A5 storlek, 15x21 cm.


Självklart hade jag även en massa blommor, som vanligt. Jag hade även lite passande mönsterpapper från ett block med mönsterpapper med ett sommar tema. Jag använde två olika papper som jag tyckte passade.


Jag stansade två "Grattis" med min Big shot maskin och en die, och sen använde jag ett stansset med bokstäver för att skriva namnet. Till åldern använde jag ett par fina glitter siffror.


Beställningskort kan både vara frustrerande och roliga, ibland kan det vara svårt att få ihop det om  någon ansökar något för specifikt. Det här kortet tycker jag själv blev väldigt bra. Det passade bra med temat, samtidigt som det är i min "stil". 

När jag ändå har mina scrap/kort saker redo kanske jag tar lite tid att göra lite fler kort! Vi får se.

Tack för besöket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar