söndag 11 februari 2018

Blå och Rosa pärlor i Fimolera

Hejsan!
I veckan tog jag tag i att göra lite fler pärlor som jag har pratat om. Jag använde färdiga stavar som jag har gjort tidigare och ändrade runt lite med sammansättningen när jag gjorde själva pärlorna. På så vis får jag olika pärlor som ändå passar ihop.


Jag gjorde pärlorna i tre olika färgsättningar: en rosa, en ljus blå och en klar blå. Av dom två första gjorde jag tre olika pärlor och med den sista gjorde jag två.


 Tyvärr är det lite svårt att se på bilderna som olika pärlorna!
Jag lyckades även ta slut på min 350 grams förpackning med vitlera, som jag använder som basen för pärlorna. Jag ska nog försöka använda lite andra färger som bas innan jag går och köper ny lera då jag redan har så mycket, både öppande och oöppnade.

Jag skulle vilja göra lite mer pärlor de kommande veckorna, nu när jag ändå är i gång och så att jag kan använda upp de jag redan har på gång. Vi får se!

Tack för besöket!

1 kommentar:

  1. Nejjj vilken rolig idé att göra egna pärlor! Så fint också med färgerna och de marmorerade ytorna. Vad inspirerad jag blir :)

    SvaraRadera