söndag 25 mars 2018

Dekorerat Påskägg

Hejsan!
Min chef bad mig att göra något påsk pyssel till vår Panduro avdelning på jobbet. Jag valde ett stående papp ägg och ett set med blommor och fjärilar som är en Panduro nyhet.Ägget var väldigt enkelt att dekorera. Jag började med två lager vit färg och när det hade torkat borstade jag på lite grön färg. Jag använde ett matt lack för att få bort den blanka finishen. 

Sedan limmade jag fast en bit spets runt kanten på den övre delen av ägget. Efter det limmade jag på blommorna från setet och även lite pappers rosor från mitt lager i vitt och grönt. Jag limmade på två av de tre fjäilar från förpackningen och sedan spred jag ut lite halvpärlor i vitt och ljusblått/turkost.
Jag avslutade med att sätta lite Stickles i färgen Diamond på toppen av blommorna och fjärils vingarna. 


Med tork tid mellan alla lager tog det totalt 40 minuter och var allt som allt ett väldigt enkelt projekt!

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar