söndag 22 april 2018

Oktober 2017 Project Life page #1

Hallå!
Det har varit lite tomt på pyssel både här i bloggen och på hemma fronten. Jag har varit upptagen med massa annat men den här veckan kom jag igång med lite pyssel igen. Jag jobbar fortfarande på mitt 2017 Scrapbook album och i veckan blev jag klar med sidorna för oktober. Det blev fyra project life sidor och fyra lay outs. Här är den första:


Den första sidan fick hålla mina blandade foton medans de andra sidorna blev mer tematiserade till olika händelser. Här hade jag i alla fall lite marsvins foton, ett foto från halloween och ett pyssel foto. Jag jobbade fortfarande med det sista från mitt kit, men var tvungen att använda mycket annat från mitt stash då jag knappt hade några dekorationer kvar. Men jag tycker ändå att det varkar matcha ihop bra!


Jag återkommer med dom andra sidorna vid senare tillfälle och jag ska försöka få in lite annat pyssel samtidigt!
Tack för besöket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar