torsdag 17 maj 2018

Blå/Grön Mixed Media Tag

Hejsan!
Det känns som att det var ett tag sen jag gjorde lite mixed media saker, så det kändes som att det var på tiden. Först ut är en tag som jag gjorde som går i blått, grönt och svart.


Som vanligt började jag med att limma fast alla dekorationer. Den här gången blev det en blandning mellan trädekorationer, egen "gjutna" blommor i papperslera och lite lika pärlor och stenar. Efter det grundade jag tagen och den här gången blev det i svart. När det hade torkat gick jag på med lite olika färger i blått och grönt. När det var torrt borstade jag på lite silver färg som highlights.


Jag tog även en fas från Tim Holtz tiny word stickers, delade den och häftade fast på tagen. Jag gick sedan över med lite färg för att de skulle smälta in lite.
Det sista jag gjorde var att färga ett band i matchade färger och häftade fast detJag tycker alltid att resultaten ser så komplicerade ut, men det är otroligt enkelt att göra. Det är första gången som jag grundar med svart men jag tycker att det blev bra.

Tack för besöket!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar