torsdag 10 maj 2018

Mini Kaniner med Amerikansk torrmålning

God morgon!
I helgen när jag var på Stockholm Hobby & Craft provade jag på Amerikansk torrmålning. Jag köpte hem lite material och figurer så jag kunde fortsätta hemma så  hela den här veckan har jag målat för fullt!

Först ut är två små kaniner. Den mörka gjorde jag på mässan och den ljusa var den första som jag gjorde när jag kom hem.
Färgerna som jag använde:

Eftersom jag inte ville köpa på mig en hel hög med färger om det skulle vara så att jag inte fastnade för de, så använder jag bara några stycken som jag sedan blandar för att få rätt färg. Det fungerar väldigt bra så här långt.

Som sagt har det blivit en hel del målade så det kommer lite fler inlägg med andra figurer vid senare tillfälle!

Tack för besöket!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar