onsdag 9 maj 2018

Stockholm Hobby & Craft Event 2018

Hejsan!
I helgen var de dags igen: Stockholm Hobby & Craft event i Solna. En hel helg med shopping workshop och pyssel. Förra året stannade jag fredag till söndag, men i år kunde jag tyvärr bara vara där fredag och lördag. Men de var ändå hur kul som helst!Nedan har jag en video från i helgen där jag visar allt jag packade, lite klipp från shopping salen, allt jag köpte med mig hem och en snabbt genomgång av det pyssel som jag fick gjort.Jag använde samma väska som jag köpte förra året. Det är en verktygslåda med hjul som jag har köpt från Biltema. Jag packade det mest "nödvändiga" såsom baspapper, olika verktyg, lim osv. Precis som innan jobbar jag med mina Scrapbook kit från Hip Kit Club och till det tog med lite små dekorationer.


I år hade jag inte med mig lika mycket saker eftersom jag visste att jag skulle köpa en del där. Dock önskar jag att jag hade tagit med mig lite fler Scrapbook dekorationer då en del av dom som kom i mina Scrapbook kit inte riktigt vad mig grej.På plats! Här är pysselsalen:

Shopping salen:
Så här såg min plats ut efter första dagen! Jag städade ordning innan jag gick så under dagen var det inte så här fint och organiserat.Fredagens pyssel:

Lördagens pyssel:

Jag gick på två workshops under helgen. Den första var med Scrapdraken där vi fick testa att göra ett Mixed Media kort med Distress Oxide och Resist Spray, vilket både var roligt och lite frustrerande. Nästa workshop som jag gick på var Amerikansk kallmålning med Pernillas Keramik och Pyssel och Birgittas Amerikanska Keramikmålning. Keramik målningen fastnade jag verkligen för och köpte hem en hel kasse med olika produkter.

Första lagret med färg:

Slut resultatet:

Tyvärr blev lördagen sista dagen och när jag skulle gå hem såg det ut så här på mig plats. Fullt med färdigt pyssel, material och shopping påsar!


Som tur lyckades jag packa ihop det fint och tåg resan hem blev inte allt för jobbig.


Som sagt blev det en hel del shopping. Nedan är allt jag fick med mig hem! I påsen ligger keramik figurerna som jag köpte, eftersom dom var så fint packade och jag inte har någon förvaringsplats till dom fick dm liga kvar i påsen.

Har jag sagt att det var en toppen helg?! Workshop'sen var väldigt roliga, butikerna hade så mycket fint och det var kul att komma igång med pysslandet igen!

Tack för att ni besökte mig blogg! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar