tisdag 12 juni 2018

Oktober 2017 Lay Out #1

Hejsan!
Nu har första riktiga "sommarlovs" veckan dragit i gång. Jag ska försöka komma ikapp med mitt Scrapbook album under sommaren så att jag inte hamnar allt för långt efter, men vi får se hur de går. Här i bloggen jobbat jag fortfarande på att posta mina oktober sidor, men jag har scrappat färdigt december så nu måste jag bara göra min 2017 titelsida och sen är det bara att börja på 2018.


Fotot som jag använde till den här layout är på alla godsaker som jag köpte under höstens Syfestival i älvsjö. Det blev en blandning av nytt pyssel att prova på och lite gamla favoriter. Om du vill se lite närmare på det jag köpte och se lite bilder från mässan så kan du göra det HÄR.


Det händer ganska mycket på den här sidan, jag tycker att det nästa alltid blir det när jag har mönstrat papper som bakgrund. Jag jobbar mest på vitt eller papper med enkla mönster så jag är inte riktigt van att balansera upp det på ett bra sätt. Men jag tycker ändå att sidan blev okej. 
Nu ska jag nog se om jag kan städa mitt pyssel bord så jag kan få lite gjort! Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar