onsdag 27 juni 2018

Oktober 2017 Lay Out #2

Hejsan!
Här kommer min andra layout för oktober 2017. Det är ännu ett pyssel relaterat foto, den här gången från Stockholm Scrapmässa och Träff. På fotot ser man mina kanske inte så jätte fina plastduk som jag använder för att skygga bordet. Den är full med blommor så jag ville få över det i layouten genom att använda lite blommigt mönsterpapper och ett par större blomster dekorationer.

 Eftersom mönsterpappret gjorde en hel del för sidan valde jag att inte ha allt för många dekorationer på sidan. Jag använde ett par ramar, blommorna, lite små dekorationer och självklart blomster dekorationerna.
Jag gillar verkligen färgerna på den här sidan och man kan aldrig gå fel med en hög blommor!
Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar